”O zi la (la Sinaia) îți poate schimba destinul”. Acesta este sloganul sub care administrația locală din Sinaia a demarat o campanie prin care oferă 10 excursii gratuite pentru elevii din mediul rural.

Potrivit organizatorilor, fiecare școală beneficiază de maxim 30 de elevi plus doi însoțitori iar proiectul se adresează școlilor gimnaziale cu clase I-IV sau I-VIII, aflate pe o rază de maxim 150 km de orașul Sinaia.

Se asigură transportul, intrarea gratuită la telegondolă și la muzeele care sunt incluse în proiect, precum și masa de prânz.

Cei interesați, fie că sunt părinți, profesori sau chiar primarul însuși, se pot înscrie pe adresa [email protected] sau completând formularul de contact de pe pagina www.primaria-sinaia.ro/chestionar-atitudine. Singura cerință este ca solicitanții să explice de ce vor ca școala lor să fie selecționată.

Articolul precedentSindicaliștii din transportul public din toată țara s-au reunit la Ploiești
Articolul următorPieton accidentat mortal pe Centura de Vest a Ploieștiului!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.