Va fi introdusă canalizare în două cartiere mărginașe ale Ploieștiului. Când încep lucrările
Va fi introdusă canalizare în două cartiere mărginașe ale Ploieștiului. Când încep lucrările

39 de milioane de lei este valoarea proiectului aprobat spre finanţare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, proiect prin care va fi modernizat unul dintre cele mai vitregite cartiere ale Ploieştiului, Mitică Apostol.

Conform listei publicate pe siteul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, proiectul “Modernizare cartier Mitică Apostol, străzile: Gaterului, Viilor,Prigoriei, Mierlei, Lăstunului, Ferigii, Delfinului, Cetinei, Cerbului, Acvilei, Brânduşelor, Energiei, Fluturilor, Paltinului, Plutelor, Trestioarei, Violetelor” este unul din cele cinci proiecte din judeţul Prahova care vor fi finanţate.

Pe lista proiectelor finanţate în judeţul Prahova de către Fondul de Dezvoltare şi Investiţii mai figurează: Modernizare şi extindere sistem de alimentare cu apă şi canalizare in comuna Valea Călugărească (valoare 10.463.468 lei), Înfiinţare reţea de canalizare menajeră la Poienarii Burchii (valoare 11.321.041 lei), Modernizare drumuri comunale la Colceag (valoare 18.753.473 lei) şi Modernizare străzi în comuna Băneşti (valoare 2.663.430 lei).

Cartierul Mitică Apostol este unul dintre cartierele mărginaşe ale Ploieştiului. Situat pe DN1A, cartierul nu beneficia în urmă cu trei ani de canalizare şi nici de alimentare cu gaze naturale.

Locuitorii de aici au protestat în nenumărate rânduri, solicitând aceleaşi condiţii de trai ca şi ceilalţi ploieşteni plătitori de taxe şi impozite locale.

Articolul precedentCOD GALBEN de ceaţă în Prahova
Articolul următorTemperaturi sub 10 grade, la Ploiești, în această săptămână
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.