63 de preşedinţii şi locţiitori ai birourilor electorale ale unor secții de votare au depus cereri de retragere pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc pe 10, respectiv 24 noiembrie.

Astfel, Biroul Electoral Județean Prahova a admis cererile de retragere a celor 63 şi potrivit deciziei BEJ, Autoritatea Electorală Permanentă a fost sesizată în vederea tragerii la sorți a altor persoane din Corpul Experților Electorali pentru a îndeplini funcția de președinte sau de locțiitor al președintelui birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Autoritatea Electorală Permanentă a tras la sorți alte persoane care să îndeplinească funcțiile menționate.
Toate cele 63 de persoane care au depus cereri de retragere fuseseră desemnate în ziua de 27 octombrie în calitate de președinte sau locțiitor în birourile electorale ale secțiilor de votare din județul Prahova, motivul invocat pentru a cere înlocuirea lor din funcție fiind imposibilitatea de exercitare a acestei activități pentru alegerile prezidențiale stabilite pentru 10 și respectiv 24 noiembrie.

Articolul precedentPloieştiul va avea 14 staţii de încărcare a maşinilor electrice
Articolul următorAmbulatoriul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, modernizat cu fonduri europene. A fost semnat contractul de finanțare
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.