Procedura de selecţie a unui manager general pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a eşuat şi a treia oară. De această dată concursul a fost anulat  după ce s-a constatat că “nu sunt îndeplinite condițiile legale de constituire a comisiei de concurs”.

“Domnul Daniel Sepși – președinte comisie de concurs, dl. dr. Boeru Călin – membru comisie de concurs, dna. Irimescu Andreea Oana – membru comisie de concurs s-au prezentat la sediul Consiliului Județean Prahova și au solicitat studierea dosarului de concurs. Din studierea dosarului de concurs și a Regulamentului (…) s-a constatat că nu sunt îndeplinite condițiile legale de constituire a comisiei de concurs”, anunţă o informare a spitalului. Interesant este că dosarele nici măcar nu au fost desigilate.

Primul concurs a fost organizat în primăvară, dar, pe 13 mai, reprezentanții SJU Ploiești au anunțat că, “pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, anunț publicat în Monitorul Oficial nr.344/03.04.2019, la Registratura Spitalului Județean de Urgență Ploiești nu s-a înregistrat niciun dosar de înscriere până la data de 06.05.2019, ora 15.00, data limită de înscriere a candidaților”.

Concursul a fost reluat, în luna august, fiind anulat apoi pe motiv că  “un membru al comisiei de concurs a comunicat că se află în imposibilitatea prezentării la a doua, organizată pe data de 28 august”.

În luna octombrie a început o nouă procedură de selecție, a treia, întreruptă și aceasta cu doar câteva zile înainte de anunțarea rezultatelor după etapa verificării candidaturilor.

Articolul precedentTrei eleve ale Liceului din Bălţeşti au ajuns la Spital de Pediatrie din Ploieşti, intoxicate cu spray lacrimogen
Articolul următorTurneul Campionilor 2019. Stefanos Tsitsipas, noul „zeu” al grecilor, câștigă trofeul la numai 21 de ani
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.