Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgșoru Vechi, angajat la o societate comercială din Ariceștii Rahtivani, a murit, marți, după ce a fost lovit de un cablu.

Potrivit unor surse tragedia s-a produs în incita Bauelemente.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați, marți, în jurul orei 10.30, cu privirea faptul că în incinta unei societăți comerciale din comuna Ariceștii Rahtivani un angajat ar fi fost lovit de un cablu metalic și este posibil să fie decedat.

Potrivit unor surse tragedia s-a produs în incinta Bauelemente.

„În baza sesizării polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un  bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Târgșoru Vechi, care a fost declarat decedat de către un echipaj medical”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.
În cauză, potrivit IPJ Prahova, cercetările sunt continuate de polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentPrahova. Autobuz implicat într-un accident rutier pe DN1B, la Bucov
Articolul următorAccident în Prahova. Un muncitor a murit lovit de un cablu metalic