Accident rutier grav, duminică după-amiază, pe DN1D, la intrarea în localitatea prahoveană Albești-Paleologu. Un autoturism și o căruță au fost implicate în accident. 7 persoane se aflau în cele două vehicule. Trei persoane au fost rănite, una fiind inconștientă.

ISU Prahova a intervenit la locul accidentului cu echipaje de stingere și prim ajutor. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD

Din primele informații oferite de IJP Prahova, se pare că autoturismul a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, impactul fiind față-spate.

Se pare că atelajul hipo a pătruns de pe un drum lateral aferent sensului de mers către Ciorani cu intenția de a vira stânga către Albești și nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului care circula regulamentar către Ciorani.

În urma impactului, două persoane au fost rănite grav (conducătorul căruței, în vârstă de 52 ani, si soția acestuia, în vârstă de de 35 ani).

Potrivit informațiilor ISU, cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care una, aflată în comă, a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe câmpul din apropierea accidentului.

Este vorba despre femeia, în vârstă de 35 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav. Soțul acesteia are un traumatism la femur și gambă, un barbat, în vârstă de 23 de ani, a fost rănit la membrele inferioare, o fată în vârstă de 15 ani are un traumatism cranio-facial și la membrele inferioare, iar cea de-a cincea victimă este o fată, tot de 15 ani, cu escoriații la mâini și picioare.

Traficul a fost restricționat pe sensul de mers către Ciorani, circulându-se alternativ, prin dirijare, pe sensul de mers Ciorani către Albești

Articolul precedentDoi frați de 9 și 14 ani, înecați într-un canal de irigații la Conduratu, comuna Baba Ana
Articolul următorPercheziții la Băicoi la persoane bănuite de furt calificat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.