Două persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Accidentul s-a produs la intrarea în Strejnic, dinspre Ploiești, în apropierea aerodromului.

Traficul se desfășoară cu dificultate, la locul accidentului fiind deja prezente echipajele de Poliție și ale Ambulanței. Două persoane vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru îngrijiri medicale.

Victimele accidentului sunt un bărbat în vârstă de 65 de ani cu contuzie șold stâng și traumatism toracic și o femeie în vârstă de 62 ani cu contuzie sold drept. Un alt bărbat rănit ușor a refuzat transportul la spital

Articolul precedentUn mall din Ploiești, evacuat din cauza unui incendiu
Articolul următorViceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea: Nouă proiecte prioritare pentru municipiul nostru au fost finalizate şi depuse în vederea obţinerii finanţării europene
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.