Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în urma unui accident petrecut în  satul Ologeni, comuna Poienarii Burchii. Conform ISU Prahova, un scuter cu 3 pasageri s-ar fi lovit de un microbuz.

Toți pasagerii de pe scuter au ajuns la spital (cei doi minori se pare că au escoriații, șoferul scuterului posibil fractură la picior).

Din primele informații oferite de IJP Prahova, se pare ca un bărbat de 24 ani care conducea scuterul nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de un microbuz care circula în fața sa și s-a lovit de el.

Din păcate, pe scuter se mai aflau doi copii de 7 și 5 ani. Inițial, se pare că bărbatul și băiețelul de 7 ani fuseseră singurii răniți, însă, potrivit ISU Prahova, toți cei trei ocupanți ai scuterului au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești de către ambulanțele SMURD și SAJ.

Potrivit IJP Prahova, scuteristul nu are permis de conducere și se va alege cu dosar penal.

Articolul precedentVIDEO/ FOTO Peste 400 de pompieri îl caută pe Iacov, băiețelul luat de viitură pe 31 mai, la Sângeru
Articolul următorFOTO| Accident la Nistorești. O mașină s-a răsturnat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.