Un accident grav a avut loc marți dimineață, pe DN 1, în județul Prahova. În evenimentul produs în zona Breaza au fost implicat un autoturism și un TIR.

“În jurul orei 05:30, pe DN1 în zona km 104+700 a avut loc un accident rutier între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani și ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani”, a anunțat IJP Prahova.

Șoferul autoturismului a fost rănit, din informațiile de până acum acesta fiind în stare gravă. 

În urma acestui accident, pe DN 1, în zona Breaza, traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare, desfășurându-se alternativ printre autovehiculele avariate, mai informează IJP Prahova.

“Pe DN 1 Ploiești-Brașov, kilometrul 104+700 de metri, în zona localității Breaza, județul Prahova, a avut loc o coliziune între un autoturism și un ansamblu de vehicule. În urma coliziunii, șoferul autoturismului a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital. Se circulă îngreunat, dirijat, doar printre autovehiculele avariate”, a anunțat și Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBilanț coronavirus 2 noiembrie: peste 11.000 de cazuri noi, aproape 600 de decese
Articolul următorSCHIMBARE MAJORĂ pentru românii cu credite în FRANCI ELVEȚIENI. Ce se modifică de la 1 ianuarie