Accident pe DN1A, în zona localității Boldești Scăieni, marți dimineață. Două autoturisme au fost implicate, iar în urma coliziunii violente, una dintre mașini s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Nouă persoane se aflau în cele două mașini, iar trei au fost transportate la spital. Este vorba despre trei bărbați cu vârste de 21 de ani, 34 și respectiv 63 de ani, diagnosticați cu diverse traumatisme

Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a pătruns cu mașina pe DN1A dintr-un drum secundar fără a acorda prioritate. Aceasta este și mașina care s-a răsturnat în urma impactului cu autoturismul care circula regulamentar.

ISU Prahova a intervenit la fața locului cu 2 descarcerări, 3 ambulanțe Smurd și 1 autospeciala de lucru cu apa și spuma.

Traficul în zonă a fost îngreunat.

Articolul precedentPatru turişti din Bucureşti s-au rătăcit pe un traseu nemarcat în Bucegi
Articolul următorPercheziții la Blejoi și Boldești Scăieni, la persoane bănuite de furt calificat și proxenetism
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.