Accidentul rutier s-a produs, vineri după amiază, pe DN1, în zona intersecției de la Cornu, după ce două auto au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și ISU Prahova.

Traficul rutier este restricționat pe sensul Ploiești -Brașov, potrivit IPJ Prahova.

În urma incidentului trei persoane au fost transportate la spital. Două victime, un bărbat în vârstă de 20 de ani și o femeie în vârstă de 36, au fost transportate de echipajele SAJ. Cea de-a treia victimă a fost preluată de un elicopter SMURD.

„Accidentul a avut loc între 2 autoturisme conduse de 2 bărbați cu vârstele de 19, respectiv 49 de ani.

În urma impactului, au rezultat 4 victime, cei doi conducători auto, încă un tânăr în vârstă de 19 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani.

Conducătorul auto în vârstă de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier încă este restricționat pe sensul Ploiești-Brașov.”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Unul dintre tinerii în vârstă de 20 ani prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștientă și a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Floreasca București.

Un alt tânăr, tot de 20 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștientă, și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

O altă victimă, o femeie în vârstă de 36 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și fractură tibie. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Accidentul rutier s-a produs, potrivit IPJ Prahova, pe DN1, la intersecție spre Cornu, după ce două auto au intrat în coliziune.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat că la fața locului au s-au deplasat o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.  În sprijin se deplasează și un elicopter SMURD.

„În eveniment sunt implicate 2 autoturisme, în care se aflau 6 persoane”, a anunțat ISU Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCutremur, vineri dimineața, în România. Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit seismul
Articolul următorAccident grav între un autobuz românesc și o mașină lângă Veliko Tarnovo. Trei morţi şi 9 răniţi