O femeie în vârstă de 40 de ani a decedat într-un accident rutier produs în localitatea prahoveană Cerașu. Femeia era pieton și a fost lovită de o mașină care a pierdut controlul asupra direcției de mers, probabil din cauza vitezei. Alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Conform IJP Prahova, evenimentul rutiere au avut loc pe DJ 230, la limita dintre comunele Cerasu și Drajna, un singur autoturism fiind implicat.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un conducător auto în vârsta de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcția Cerașu către Drajna, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, acroșând un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile și ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de energie electrică.

Potrivit IJP Prahova, femeia pieton a fost găsită în stare gravă, fiind preluată de echipajul SMURD – Terapie Intensivă. În timpul transportului, pacienta de 40 de ani a intrat în stop cardio-respirator și a fost rescucitată, însă fără succes și a fost pronunțat decesul.

Celelalte două victime ale accidentului sunt o adolescentă în vârstă de 14 ani și o femeie de 41 de ani, pasagere în autoturism.

Polițiștii au stabilit că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.