Un accident rutier a avut loc, joi dimineaţa, pe DJ 144, în comuna prahoveană Aricestii Rahtivani. Un autoturism și o basculantă au intrat în coliziune, potrivit IJP Prahova.

O basculantă, care circula pe direcția Ariceştii Rahtivani către Stoenești, ar fi intenționat să vireze către stânga. În acel moment a fost lovită în lateral de către un autoturism, care se angajase într-o depășire.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Serviciului de Ambulanță, dar și pompierii militari și un echipaj SMURD.

Potrivit primelor date se pare că în urma impactului, conducătorul autoturismului a fost rănit. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani a fost asistat la fața locului și, ulterior, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru îngrijiri de specialitate.

IPJ Prahova anunţă că în zonă traficul se desfășoară normal.

Articolul precedentUn bărbat a rămas blocat, timp de trei ore, într-o mlaștină la Plopeni
Articolul următorDeputatul PNL, Răzvan Prișcă: Programul Start-up Nation este departe de a fi un program perfect ci este mai degrabă un program ce poate fi perfectibil
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.