Un accidentul rutier s-a produs, vineri după amiază, pe DN1, la Câmpina, în zona intersecției cu localitatea Cornu. Două auto au intrat în coliziune. La fața locului au acționat mai multe echipaje ale Poliției și ISU Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, accidentul rutier s-a produs pe DN1, la intersecția spre Cornu, după ce două autovehicule au intrat în coliziune.
ISU Prahova a anunțat că la fața locului au s-au deplasat o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.  În sprijin se deplasează și un elicopter SMURD.

În urma incidentului trei persoane au fost transportate la spital. Două victime, un bărbat în vârstă de 20 de ani și o femeie în vârstă de 36, au fost transportate de echipajele SAJ. Cea de-a treia victimă a fost preluată de un elicopter SMURD.

“Accidentul a avut loc între 2 autoturisme conduse de 2 bărbați cu vârstele de 19, respectiv 49 de ani.

În urma impactului, au rezultat 4 victime, cei doi conducători auto, încă un tânăr în vârstă de 19 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani.

Conducătorul auto în vârstă de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Traficul rutier încă este restricționat pe sensul Ploiești-Brașov.”, a transmis vineri după-amiază IJP Prahova.

Potrivit ISU Prahova, unul dintre tinerii în vârstă de 20 ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștientă și a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Floreasca București.

Un alt tânăr, tot de 20 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștientă, și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

O femeie în vârstă de 36 de ani, care a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, traumatism toracic și fractură tibie, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Sursa: Realitatea de Prahova