Două autoturisme s-au lovit,sâmbătă, pe DN1B, la intersecția spre Ceptura.

Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, se pare că accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, ale ISU Prahova, dar și un elicopter Smurd. În accidentul rutier au fost implicate patru persoane, trei dintre ele fiind rănite.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost preluat de un elicopter Smurd pentru a fi transportat la spital, având traumatism cranio-cerebral și fractură deschisă mâna stângă.

Printre victime se număr un bărbat în vârstă de 68 de ani, care a fost preluat de un elicopter Smurd pentru a fi transportat la spital. Bărbatul prezintă traumatism cranio-cerebral și fractură deschisă mâna stângă.

Articolul precedentVor avea loc lucrări la pasarela de la Centura de Est a Ploieștiului. Traficul rutier va fi deviat pe rute ocolitoare
Articolul următorSalvamontiștii din Prahova au recuperat un schior rănit de pe o pârtie din Franța
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.