Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN1, la intersrcția cu DJ 155, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Traficul rutier a fost restricționat, după ce una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier a rămas imobilizată pe prima bandă a sensului de mers către Ploiești.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 62 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Păulești către DN 1, ajungând la intersecția cu DN 1 a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 40 de ani care circula pe DN 1 din direcția Brașov către Ploiești.

Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 40 de ani, iar în cazul bărbatul de 62 de ani rezultatul a fost de 0.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IJP Prahova a anunțat că în cauză cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

 

Sursa: Realitatea de Prahova