Un accident rutier s-a produs sâmbătă seara, de la intrarea în Ploiești dinspre Blejoi, în condiții de carosabil umed și neadaptare a vitezei.  Pentru șofer nu s-a mai putut face nimic.

Doi tineri în vârstă de 19 ani circulau spre Ploiești, unde ar fi trebuit să se întâlnească cu câțiva prieteni. Nu au mai ajuns, pe strada Vega, în apropiere de Rafinăria Rompetrol, șoferul pierzând controlul asupra Loganului pe care îl conducea.

Mașina a ieșit de pe carosabil, lovindu-se apoi puternic de un copac. Echipajele SAJ și ISU au ajuns la locul accidentului, găsindu-i pe cei doi tineri încarcerați, în stare de inconștiență.

După descarcerare, aceștia au transportați la UPU SJU, însă manevrele de resuscitare nu au mai putut readuce la viață șoferul mașinii. Prietenul care în însoțea este în continuare în stare gravă, la spital.

Din păcate, lipsa de experiență a făcut ca tânărul șofer să nu adapteze viteza în condiții de noapte și carosabil umed. Este al doilea accident produs sâmbătă, în care este implicat un Logan. Primul s-a produs pe DN1, zona Posada. 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentAccident grav la Posada. Un bebeluș a fost transportat la spital
Articolul următorBilanț coronavirus 17 octombrie: 11.546 cazuri noi și 299 decese