Un șofer din Călărași, fără permis, a încercat să înșele vigilența polițiștilor prahoveni prezentându-le fotografii ale unor documente care nu-i aparțineau.

Încercarea a fost un eșec așa că bărbatul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 27 mai a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență, au oprit, pentru control, pe DJ 100 E din comuna Provița, un autoturism condus de un bărbat.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu le-a putut prezenta pe cele personale, motivând ca nu le are asupra sa, oferind polițiștilor două fotografii ale acestora.

Cu ocazia vizualizării acestora, s-a constat faptul că bărbatul a prezentat fotografii cu documentele unei alte persoane.
Ulterior, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Călărași,  care nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și fals privind identitatea”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Articolul precedentCultură de cannabis, descoperită de poliţişti. Bărbat reţinut în urma percheziţiei
Articolul următorPrahova. Incendiu la un autoturism, în Ploiești