Acţiune fulger în staţiile CFR din ţară, inclusiv Prahova, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona gărilor.

Timp de patru ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au desfășurat controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

În Prahova acţiunea a  început la ora 06.00, fiind angrenați 16 polițiști din cadrul Poliției Transporturi , precum și 14 polițiști din cadrul Insprectoratului Județean de Poliție Prahova, de la structurile de Ordine Publică și Rutieră.

Aceștia au acționat în stațiile CFR din Ploiești Vest, Ploiești Sud, Mizil, Câmpina și Sinaia, precum și în zonele adiacente ale acestora.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activitățile desfășurate la nivelul județului Prahova au fost implicaţi şi jandarmi.

Articolul precedentTrei hectare de vegetaţie uscată în flăcări la Ploieşti!
Articolul următorUn bărbat din Ploiești și-ar fi dat foc! Zona în care se afla, cuprinsă de incendiu!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.