Primăria municipiului Ploiești, în colaborare cu Regia Autonomă de Servicii Publice, Servicii de Gospodărire Urbană și operatorul de salubritate Rosal, a demarat luni un program de salubrizare, igienizare și mentenanță a spațiilor verzi din zona pârâului Dâmbu.

Acțiunea este inițiată și coordonată direct de viceprimarul Cristian Ganea, care a fost prezent în această dimineață în teren, alături de echipele de lucrători, pentru a supraveghea modul de desfășurare aprogramului, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă.

Activitățile se vor derula în perimetrul străzii Nămoloasa și în aria cuprinsă între strada Mihai Bravu și strada Apelor. Acestea vor consta concret în lucrări de cosit vegetație, tuns arbuști izolați, îndepărtarea arbuștilor și a arborilor uscați, evacuarea deșeurilor vegetale rezultate, se mai arată în comunicatul administraţiei locale.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești va pune la dispoziție forță de muncă, prin intermediul persoanelor asistate social, iar reprezentanții S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. vor implica în acest proiect angajați ai societății, care vor acționa cu echipamente de specialitate și care vor asigura, totodată, evacuarea deșeurilor vegetale rezultate, a mai anunţat Primăria. “Municipalitatea ploieșteană îi roagă astfel pe cetățeni să conștientizeze necesitatea menținerii curățeniei în zona respectivă, pe viitor”, se încheie comunicatul.

Articolul precedent160 de locuințe ANL din Ploiești vor fi scoase la vânzare
Articolul următorPoliţişti ameninţaţi în faţa secţiei de Poliţie din Mizil: “Vă prindem când sunteți liberi și vă violăm copiii!”