Poliţiştii au deschis un dosar penal, după ce au prins un tânăr de 16 ani din Mizil la volanul unui autoturism, în noaptea de miercuri spre joi.

Acesta a fost dat de gol de faptul că nu era în stare să ţină maşina în linie dreaptă.

Autoturismul a fost oprit în trafic, în jurul orei 2.30, iar poliţiştii au avut surpriza să constate că la volan se afla un minor. Acesta le-a spus că a luat maşina familiei, fără ştirea părinţilor, cu intenţia de a se întâlni cu prietena sa.

“În cursul nopții trecute, în jurul orei 02:30, polițiștii orașului Mizil, în timp ce își executau atribuțiile de serviciu, pe raza orașului, au observat un autoturism care nu putea circula în linie dreaptă. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că la volanul autoturismul se afla un tânăr în vârsta de 16 ani, din Mizil. Acesta a declarat polițiștilor că a luat din casa unde locuiește cheile de la autoturism, fără consimțământul vreunei persoane, dorind să plece să se întâlnească cu prietena sa. La sediul unității de poliție s-a prezentat tatăl minorului care a declarat faptul că nici el și nici restul familiei nu cunoșteau faptul că tânărul a luat autoturismul în cauză”, a detaliat IPJ Prahova, în buletinul de presă transmis joi.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  furt în scop de folosință”, a mai transmis Poliţia Prahova.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentGuvernul i-a demis pe cei 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi USR PLUS
Articolul următorBulgaria intră de duminică în lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic: persoanele care sosesc în România și nu sunt vaccinate vor intra în carantină