Caz șocat la Balta Doamnei! O femeie i-a sesizat, sâmbătă dimineață, în jurul orei 4.00, pe polițiști, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 15 ani, l-ar fi violat pe fratele lui, de numai patru ani, după care ar fi dispărut de la domiciliu.

Poliția Prahova a demarat o anchetă și acţiunile de căutare a minorului bănuit că și-ar fi abuzat sexual propriul frate.

Adolescentul se numele Gabriel Constantin Mincu, are 15 ani și este din Balta Doamnei. Băiatul are 1,7 m înălțime, constituție astenică, păr drept, șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră cu model de culorile alb-gri, tricou de culoare albastră cu model de culoare alba și papuci de culoare neagră.

Persoanele care pot da informații despre minor sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa foto: IJP Prahova

Articolul precedentTrei autoturisme implicate într-un accident pe strada Ștrandului din Ploiești
Articolul următorFOTO| Ravagii în Prahova în urma ploilor abundente!  Pod avariat, DN1 blocat și locuințe inundate
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.