Polițiștii din Ploiești au fost alertați, marți după-amiază, cu privire la faptul că, în zona de vest a municipiului, un bărbat amenință trecătorii și șoferii cu un pistol.

La fața locului s-a dovedit că individul, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, avea asupra sa două arme de jucărie.

“La data de 31 august a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că, la intersecția a doua străzi din municipiul Ploiești, un bărbat amenință trecătorii și conducătorii auto cu un pistol.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, precum și luptători SAS, care l-au imobilizat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice.

Asupra acestuia, au fost descoperite două pistoale de jucărie.

Persoana urmează să fie internată într-o unitate medicală”, a informat IJP Prahova.

În aceeași zonă, intersecția străzilor Mărășești și Cosminele, polițiștii și luptătorii de la Acțiuni Speciale au intervenit de urgență, și la începutul lunii iulie, pentru că un bărbat amenința că se va arunca de pe o clădire în construcție și arunca diverse obiecte în trecători. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre același individ care a fost protagonistul incidentului de astăzi.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDezvăluiri INCREDIBILE: Avem documentele pe care noul ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu, le voia pierdute – Culisele Statului Paralel, astăzi, de la ora 18!
Articolul următorDocumentele care pun la îndoială credibilitatea și moralitatea lui Dan Vîlceanu – MAFIA oltenească, la putere: caracatița de la Gorj, ministru în Guvernul Cîțu