Este alertă în Prahova după dispariția unui copil de doi ani și a mamei sale. Femeia în vârstă de 27 de ani a plecat duminică dimineață de acasă și, de atunci, este de negăsit.

Femeia de 27 de ani şi fiul ei de doi ani au plecat, duminică dimineaţa, spre biserica dintr-o altă localitate şi nu s-au mai întors acasă. Poliția a fost anunțată cu privire la dispariția lor seara, la ora 22:30.

Ana Maria Arsene are 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu.

De asemenea, aceasta ducea copilul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin şi sandale verzi din material plastic.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da detalii să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.

Articolul precedentMinisterul Dezvoltării a depus spre finanţare proiectul pentru cumpărarea de troleibuze la Ploieşti
Articolul următorTânără din Prahova, scoasă din mare în stare gravă
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.