Leo Grozavu (51 de ani) a vorbit azi la GSP Live despre conflictul pe care l-a avut la finalul anului trecut, pe când o antrena pe Petrolul, cu trei dintre jucătorii săi, pe care i-a dat afară de la echipă: Mirel Bolboaşă (29 de ani), Paul Antoche (26 de ani) şi Sergiu Arnăutu (29 de ani).

„Sunt un tip direct, nu-mi place să mă ascund după cireş. La momentul respectiv, cei trei jucători făceau notă discordantă cu restul grupului. Erau nişte discuţii neprincipiale cu jucătorii pe care ei le-au provocat. Le-am auzit. Ulterior, am aflat că asta se întâmplase şi cu un an în urmă cu fostul antrenor.

Eu am asistat la aceste discuţii în vestiar când m-am hotărât să renunţ la cei trei. Mi-am dat seama că nimic nu este întâmplător. Au fost nişte discuţii aprinse în faţa vestiarului. Am fost acuzat de jucători, eu le-am spus lor nişte lucruri. Ei s-au apărat şi şi-au jignit colegii. N-au fost discuţii legate de integritatea jucătorilor. Au fost momente când unii dintre jucători au fost nemulţumiţi că nu joacă şi au răbufnit”, a declarat Leo Grozavu la GSP Live.

Interesant este că un conflict cu acelaşi grup de trei jucători se regăseşte şi la schimbarea lui Romică Ciobanu de pe banca tehnică a Petrolului. Suntem curioşi doar dacă cei trei vor mai rămâne în club odată cu venirea noii echipe manageriale a Petrolului…