Jandarmii din cadrul IJJ Prahova au depistat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, care avea la vânzare produse de marcă, fără a avea însă certificat de conformitate și acte privind proveniența acestora.

Incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orelor 20:30. „Un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova, care asigura măsuri de ordine publică în localitatea Valea Doftanei cu ocazia,, Festivalului Cașcavelei,, a depistat pe numitul C.N. de 30 ani, care oferea spre vânzare pe o tarabă 11 perechi adidași marca Nike și Adidas, fără a avea certificat de conformitate si acte privind proveniența acestora”, a anunțat IJJ Prahova.

Jandarmii au întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii. Persoana în cauză a fost predată organelor de urmărire penală, iar articolele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

foto: IJJ Prahova.

Articolul precedentDoi turiști din București s-au întâlnit cu un urs pe Valea Coștilei
Articolul următorArmăsarul Năvalnic s-a impus în Premiul Cailor de 4 ani!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.