Asistentul medical Viorel Dohotaru, colaborator al CSM Ploieşti, nu mai avea dreptul de a participa la antrenamentele de handbal ale fetelor sub vârsta de 18 ani încă de  la începutul lunii septembrie.

Problema a fost dezbătută de către Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti, încă de la începutul acestei luni, atunci când exista doar un zvon, neexistând nicio plângere scrisă. Pentru securizarea situatiei pana la efectuarea unei anchete de catre directorul CSM, Comitetul de coordonare a interzis imediat participarea asistentului medical Dohotaru la antrenamentele grupelor de handbal feminin, urmand sa asigure doar serviciile de asistent medical la meciuri, in caz de nevoie. In acest sens, a fost emis un comunicat pe siteul CSM Ploiesti.

“Având în vedere informaţiile prezentate în media românească privind comportamentul unui colaborator al CSM Ploieşti care ar fi agresat sexual sportivele minore în vestiar, facem următoarele precizări:

– Situaţia asistentului medical Viorel Dohotaru a fost prezentată Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti la începutul lunii septembrie.

– Comitetul de Coordonare a decis să îi interzică accesul lui Viorel Dohotaru la antrenamentele grupelor de handbal fete şi să se apeleze la serviciile sale ca asistent medical doar la competiţiile oficiale şi doar în situaţia în care nu există un alt cadru medical disponibil.

Deoarece IJP Prahova a anunţat că a fost demarată o anchetă pentru elucidarea acestui caz, ne prezentăm disponibilitatea totală pentru a colabora cu organele de anchetă abilitate să facă lumină în această situaţie neplăcută.“, anunţă CSM Ploieşti pe siteul propriu.

 

Articolul precedentVIDEO|Dosar penal într-un ”scandal sexual cu minore” la CSM Ploiești. Reacția primarului Dobre
Articolul următorFOTO & VIDEO| Premierul Dăncilă, așteptată de protestatari la deschiderea anului universitar la UPG Ploiești