Este ceață densă pe autostrada A3 București- Ploiești, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri, informează Centrul  INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, vizibilitatea este redusă pe tronsonul kilometric 10 – 36, între localitățile Dascălu (județul Ilfov) și Gherghița (județul Prahova).

Poliția vă recomandă ca pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Articolul precedentUPDATE Biciclist căzut într-o râpă în zona Cabanei Dichiu! Transportat la SJU Ploiești în comă
Articolul următorUPTATE Accident cu descarcerare la Comarnic. Două persoane, transportate la UPU Ploiești
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.