Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe Valea Prahovei cu ocazia organizării festivalului “Sinaia Forever”

Atenție, șoferi! Începând de miercuri, de la prânz, vor intra în vigoare pe Valea Prahovei  restricții de circulație stabilite de comun acord de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova împreună cu Primăria Sinaia. Restricțiile sunt impuse cu ocazia organizării festivalului “Sinaia Forever”.

“Pentru organizarea Festivalului Sinaia Forever, în perioada 12.09, ora 12.00 – 16.09, ora 20.00, în stațiunea Sinaia, se va închide circulația rutieră pe strada O. Goga și pe Bulevardul Carol I, pe tronsonul de drum cuprins între intersecția cu Bulevardul Republicii și intersecția cu strada Gării. Circulația se va efectua pe centura ocolitoare și străzi adiacente”, a anunțat IJP Prahova.

Și Primăria Sinaia a anunțat că a început montarea decorurilor, în vederea amenajării zonelor în care se vor desfășura acțiunile din cadrul festivalului, detaliind care vor fi restricțiile impuse la nivelul stațiunii în perioada 12 – 16 septembrie.

“Montăm decorurile și pentru aceasta accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu str. Aosta până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom), de miercuri 12.09.2018 ora 12.00 până duminică, 16.09.2018 ora 20.00. De asemenea, circulația va fi restricționată pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom) și pe Str. O. Goga, de joi, 13.09.2018, ora 08.00, până duminică, 16.09.2018, ora 20.00”, au anunțat reprezentanții Primăriei Sinaia.

Articolul precedentVIDEO Percheziții în Prahova la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului
Articolul următorSemiMaratonul Bucuriei, un proiect demarat pentru susținerea și dezvoltarea sportului în Prahova