Au venit întăriri în cantonamentul din Slovenia! Două transferuri importante pentru Petrolul Ploiești

Leo Grozavu are, începând de marți, doi jucători noi sub comandă, portarul Arpad Tordai (21 ani) şi mijlocaşul Robert Grecu (20 ani) ajungând aseară, aproape de miezul nopţii, în cantonamentul de la Terme Catez. Ambii fotbalişti aparţin de Viitorul Constanţa, şi urmează să evolueze, sub formă de împrumut, pentru FC Petrolul Ploieşti în sezonul 2018-2019.

Cu o talie impresionantă, 1.93 m, Tordai are la activ opt prezenţe în primul eşalon pentru Viitorul, jumătate dintre acestea fiind bifate în stagiunea trecută. La rândul său, Robert Grecu a evoluat ultima dată la FC Argeş, grupare pentru care a adunat 24 de prezenţe şi patru goluri marcate în ultima ediţie de campionat.

Tot ca un numitor comun, atât Tordai, cât şi Grecu, au în CV selecţii la reprezentativele de juniori, ei înscriindu-se, totodată, şi în grupul jucătorilor „U21” ce pot fi folosiţi de către FC Petrolul Ploieşti în Liga a II-a.

Cei doi au participat, în această dimineaţă, la primul antrenament alături de „galben-albaştrii” şi, foarte probabil, urmează să debuteze în tricoul „lupilor” cu ocazia ultimului joc din cadrul acestui stagiu, cel de vineri, cu Slaven Belupo.

Articolul precedentTiti Aur și Mihai Leu, participanți la Trofeul Sinaia în anul centenar
Articolul următorPădurar din Prahova, prins în timp ce ajuta hoții să fure lemne