Aproape 21.000 de liceeni vor beneficia în acest an școlar de bursa „Bani de liceu”. Lista finală, după soluţionarea contestaţiilor, cu beneficiarii bursei a fost afişată pe site-ul ministerului. Numărul total de beneficiari este egal cu numărul de solicitanţi eligibili.

Bursa “Bani de liceu” are o valoare de 250 de lei pe lună

Programul naţional de protecţie socială “Bani de liceu” este derulat de Ministerul Educaţiei începând cu anul 2004. Prin intermediul acestui program, fiecare beneficiar primeşte lunar, pe toata durata cursurilor, în situaţia respectării tuturor condiţiilor legale prevăzute, suma de 250 lei ca formă de sprijin în vederea continuării sau finalizării studiilor. 

Fiecare beneficiar primește lunar, pe toată durata cursurilor, suma de 250 lei.
 
Prin acest program național de protecție socială, Ministerul Educației sprijină elevii de liceu pentru a-și continua și finaliza studiile.
 
Lista finală a beneficiarilor poate fi consultată aici: https://www.edu.ro/bani-de-liceu

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCaracatița din construcții – acuzații de CARTEL. Ministrul Grindeanu, fără replică – Ediție bombă Culisele statului paralel, ora 18
Articolul următorPădurar din Satu Mare și un consilier superior din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, trimiși în judecată de procurorii DNA Oradea, pentru fapte de corupție