Viceprimarul Cristian Ganea este fără îndoială politicianul local care a vorbit cel mai mult, în ultimii patru ani, despre cartierul ploieştean Mitică Apostol.

După ani de muncă de lămurire, aleşii locali au reuşit să aloce suma de aproximativ 10 milioane de lei pentru începerea asfaltărilor străzilor din cartierul ploieştean.

De altfel, tot viceprimarul Ganea a fost cel care a militat pentru depunerea unui proiect pentru a fi finanţat prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Proiectul privind asfaltările din Mitică Apostol, fusese declarat câştigător în luna octombrie a anului 2019, având alocată suma de 39 de milioane de lei.

Din păcate, schimbarea guvernului a dus la situația în care Guvernul Orban a sistat finanţările prin FDI şi PNDL, iar asfaltarea cartierului Mitică Apostol a devenit din nou un vis.

Vă reamintim, că tot viceprimarul Ganea a solicitat ca Apa Nova să demareze în acest an şi proiectul privind racordarea cartierului Mitică Apostol la canalizarea Ploieştiului.

Cartierul Mitică Apostol este situat pe DN1 A, la aproximativ 10 kilometri de municipiul Ploiești. Oamenii de aici trăiesc ca la țară, fără utilități și cu străzi neasfaltate.

Articolul precedentStadionul Ilie Oană în pericol! George Botez cere demisia juristilor din Primăria Ploieşti!
Articolul următorAccident în Ploieşti. O bătrână a fost lovită pe trecerea de pietoni