Un banner cu un mesaj în care se sugerează că, la DNA Ploiești, au fost fabricate dosare a fost montat pe una dintre pasarelele care traversează DN 1, în localitatea Bărcănești.

“Bine ați venit în județul lui Portocală! Aici se fabricau zeci (de – n.r.) dosare cu probe false”, este mesajul inscripționat pe bannerul respectiv.

Conform reprezentanților IJP Prahova, acesta a fost îndepărtat.
”S-au luat măsuri pentru înlăturarea banner- ului și se fac verificări pentru identificarea persoanei care l-a pus și luării măsurilor care se impun”, a precizat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Vă reamintim faptul că procurorii din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, prin ordonanța din 9.01.2019, au dispus extinderea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de Mircea Negulescu și Lucian Onea, foști procurori în cadrul DNA Ploiești.

*NEGULESCU MIRCEA, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justiției, trafic de influență, fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată;
Articolul precedentGripa a mai omorât o persoană în Prahova!
Articolul următorAccident pe DN1, în giratoriul de la Strejnic. Biciclist accidentat