Un bărbat cercetat penal într-un alt dosar a fost reţinut în cazul furtului din sediul secţiei de Poliţie din comuna prahoveană Cornu. Anchetatorii cer arestarea bărbatului.

Procurorii şi poliţiştii prahoveni au reţinut un bărbat care este principalul suspect în cazul furtului produs săptămâna aceasta din sediul Poliţiei comunei Cornu, de unde au fost sustrase componente IT care constituie probe în dosare penale.

Conform unei informări a Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, care instrumentează acest dosar, bunurile sustrase fuseseră ridicate în urma unor percheziţii domiciliare făcute într-un alt dosar penal.

Suspectul a fost prins miercuri seară, în oraşul Vălenii de Munte din judeţul Prahova. Anchetatorii au emis propunere de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru furt calificat.

Potrivit unei informări oficiale a Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii s-au sesizat din oficiu marţi, despre faptul că “din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict”.

În paralel cu investigaţia penală pentru furt, la nivelul Poliţiei Prahova se va desfăşura şi o anchetă internă, pentru a stabili cum a fost posibil ca obiectele ridicate ca probe să fie sustrase din sediul poliţiei. Sursele citate au declarat că acestea erau depozitate chiar în incinta Poliţiei Cornu, nu în vreon anexă a clădirii, şi că deocamdată nu se ştie dacă în momentul furtului în sediul Poliţiei se afla vreun angajat al MAI sau dacă aceştia se aflau la intervenţii.

Articolul precedentDoi ploieșteni, arestați preventiv pentru furt calificat
Articolul următorGimnastica artistică românească îşi va desemna campionii la Ploieşti
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.