UPDATE

Cei patru agresori au fost identificați de către polițiști prahoveni. Doi din ei au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca mâine să fie prezentanți unității de parchet cu propunerea de sesizare a intanței de judecată în vederea luării măsurilor preventive.

”În urma incidentului de la un local din zona DN 1 Băicoi, a rezultat faptul că este vorba de patru agresori. Cu toții au fost depistați și audiați.
Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurilor preventive.
Dosar penal pentru infracțiunile de loviri și alte violențe (medicul legist a acordat 8-9 zile de îngrijiri medicale) și tulburarea ordinii și liniștii publice.
De asemenea, se pare că unul din cei 4 ar fi sustras o geacă din interiorul localului, motiv pentru care se fac cercetări și pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un angajat al restaurantului de la Paralela 45 a fost înjunghiat în umăr, miercuri noaptea, în urma unui scandal provocat de trei persoane de etnie romă.

Trei scandalagii din Florești, care aveau un conflict cu patronul localului, ar fi mers noaptea trecută să mănânce la restaurantul de la Paralela 45, dar proprietarul nu i-ar fi primit, relatează jurnaliștii de la Incomod.

În acel moment, unul dintre ei ar fi scos un cuțit cu care ar fi înjunghiat un ospătar, în zona omoplatului.

Potrivit sursei citate, victima nu a fost rănită grav. A fost transportată la spital, dar nu a rămas internată.

Agresorul a fost identificat între timp, dar nu a fost prin până la această oră.

Poliția face cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, port ilegal de obiecte periculoase și loviri și alte violențe, iar victima va merge astăzi la Serviciul de Medicină Legală, pentru obținerea unui certificat.

Articolul precedentBursa Locurilor de Muncă la Câmpina și Ploiești
Articolul următorAccident în Ploiești, în Bariera Bucov. Trafic dirijat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.