Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reușit identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, în noaptea de 7 spre 8 septembrie a.c., în jurul orei 1.00, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei, domiciliată în comuna Poenarii Burchii și ar fi deposedat-o prin violență de lănțișorul din material prețios pe care îl purta la gât, sustrăgându-i totodată și telefonul mobil.

Din verificări, a reieșit faptul că aceeași persoană ar mai fi comis o tâlhărie calificată și două infracțiuni de furt calificat, pe raza județului Dâmbovița.

În baza probatoriului administrat, ieri, 7 octombrie a.c., bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Activitățile de investigare au fost realizate și cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

Articolul precedentPrețul carburanților a scăpat de sub control! Cât a ajuns să coste azi 1 litru de benzină și motorină, la pompă
Articolul următorDezvăluiri incredibile despre pușculițele și sponsorii președintelui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00