Incident într-o familie din Câmpina. Un bărbat a ajuns în arest după ce și-ar fi lovit concubina, ulterior fiind surprins de polițiști în timp ce vandaliza mașina fiului acesteia.
 
O femeie de 41 de ani, din municipiu, a reclamat, ieri după-amiază, la Poliție, că în noaptea precedent a avut un conflict cu concubinul său, iar în urma audierii acesteia oamenii legii au decis că sunt îndeplinite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Doar că, în momentul în care un echipaj de Poliție a încercat să pună în aplicare măsura, individul recalcitrant a fost găsit vărsându-și nervii pe un autoturism care nu-i aparținea.

“Pentru punerea în aplicare a ordinului de protecție provizoriu, polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului în vârstă de 38 de ani, ocazie cu care l-au surprins în timp ce distrugea cu un obiect contondent autoturismul fiului femeii în cauză.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că în noaptea de 1 spre 2 februarie, între cei doi concubini ar fi izbucnit un conflict spontan generat de mai multe neînțelegeri, bărbatul adresându-i femeii injurii, amenințând-o și ulterior lovind-o în zona capului cu un telefon mobil pe care l-a aruncat către aceasta”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Astfel, în baza probatoriului administrat,  față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentOficial: Vârstă de la care poți conduce camioane în România a scăzut de la 21 de ani la 18 ani
Articolul următor7 persoane din Bucureşti, cercetate într-un dosar de evaziune fiscală. Polițiștii au găsit 210.000 de litri de combustibil, fără documente de proveniență