Un tânăr de 33 de ani a fost reținut, luni seară, de polițiștii prahoveni care acționau pe DN1, la Românești. Aceștia l-au tras pe dreapta pentru că a fost înregistrat conducând cu viteză peste limita legală, dar la verificări au constatat că aveau în față un fals șofer, întrucât bărbatul nu avea permis de conducere.

“La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce acționau cu aparatul radar pe Drumul Național 1, în comuna Românești, în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, aparatul radar a înregistrat un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 97 km/h (+47 km/h peste limita legală admisă).

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcănești.

În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta niciun document, sens în care au fost interogate bazele de date, rezultând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentBobby Păunescu: „Dacă nu facem ceva, vom avea o criză majoră, în decembrie, ianuarie, februarie. Sărăcia duce spre război”
Articolul următorO minoră a dispărut de la asistentul maternal în grija căruia se afla. Fata a fost dată dispărută