Polițiștii Serviciului de Ordine Publică Prahova, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au surprins, ieri, în flagrant delict, la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Brazi, trei bărbați care încercau să sustragă produs petrolier, dintr-o autocisternă.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

În urma activităților efectuate polițiștii au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în comunele Brazi și Albești Paleologu. 5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna august a.c. și până în prezent, cei trei bărbați, în calitate de șoferi ai unei societăți de transport, după încărcarea combustibilului se deplasau într-un alt punct, din aceeași comună, de unde sustrăgeau din produsul transportat.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate mijloace materiale de probă și produse petroliere sustrase.

În baza administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru 4 bărbați, cu vârstele cuprinse între 29 de ani și 51 de ani.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncendii izbucnite de la coșurile de fum, în Prahova. O familie din Cocorăștii Mislii a rămas fără locuință, în prag de sărbători
Articolul următorPrahova. Amendă de 15.000 lei dată de Garda Naţională de Mediu pentru arderea unor deşeuri din aluminiu