Tinerii înotători ai CSM Ploiești nu vor avea, nici de această dată, unde să se antreneze! Una dintre cele două centrale termice ale bazinului Vega a cedat luni seară în totalitate. Din păcate, aceasta nu mai poate fi reparată, fiind foarte veche. Cum bazinul nu poate funcționa cu o singură centrală, acum este nevoie  urgent ca municipalitatea ploieșteană să găsească fondurile necesare pentru achiziționarea uneia noi. Conform estimării, valoare unei astfel de investiții este de aproximativ 40.000 de lei.

“Vom convoca o ședință de urgență a Consiliului Local Ploiești pentru a aloca suma necesară achiziționării unei centrale. Nu se poate sa închidem de tot bazinul Vega. Copiii ploieșteni au nevoie de acest bazin, mai ales că Ploieștiul oferă foarte puține alternative pentru a practica înotul”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Vă reamintim faptul că de-a lungul timpului, Bazinul Vega a mai fost închis atât din condiții de siguranță, după ce bucăți imense din tavan începuseră să cadă, cât și pentru igienizare.

Articolul precedentMcDonald’s îşi concediază directorul general din cauza relaţiei acestuia cu o persoană angajată în cadrul companiei
Articolul următorCâți bani a câștigat Simona Halep în 2019 din tenis și pe ce loc se află în clasamentul câștigurilor din acest sezon al WTA