Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a cerut demisia tuturor directorilor Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

„Am cerut demisiile tuturor directorilor Spitalului Județean Ploiești. Consiliul de Administrație va decide ce va face mai departe, pe cine va pune la conducerea unității medicale” a declarat președintele Consiliului Județean Prahova.

Solicitarea lui Toader vine după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a făcut un control inopinat la Spitalul Județean și a găsit o mulțime de nereguli. Principalele nemulțumiri are ministrului au fost legate de curățenia unității medicale și de timpul mult prea mare de așteptare al pacienților la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Sorina Pintea a solicitat demiterea directorului de îngrijiri medicale și a anunțat că va cere ridicarea acreditării unității medicale.

Articolul precedentAccident mortal pe DN 72. Victima avea doar 42 de ani
Articolul următorStop poluării din Ploiești. Primarul Adrian Dobre, protest în fața Ministerului Mediului | VIDEO
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.