Liderul PSD Prahova, Bogdan Toader, a vorbit miercuri, în cadrul unei conferințe de presă despre candidatul partidului pentru funcția de primar a municipiului Ploieștiului la alegerile locale din 2020

”Domnul Cristian Ganea este președintele PSD Ploiești și viceprimarul orașului Ploiești. Mi se pare normal să mergem cu dumnealui în această cursă electorală”, a punctat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Vă reamintim faptul că Biroul executiv al PSD Ploieşti a decis în vara anului trecut, cu unanimitate de voturi, ca Mihai Cristian Ganea să fie candidatul PSD pentru funcţia de primar la alegerile locale din 2020.

Acesta deţine funcţia de Preşedinte PSD Ploieşti încă din octombrie 2015, urmând ca două luni mai târziu să ajungă să ocupe funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar până în iunie 2016, când a fost ales, prin vot în Consiliul Local Ploiești, din nou viceprimar al municipiului Ploieşti.

Cristian Ganea este de profesie economist, cu studii terminate la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, iar până să ajungă în fruntea filialei PSD Ploieşti a lucrat în mediul privat. Conform CV-ului acestuia, viceprimarul Ploieştiului este un foarte bun cunoscător de limbă germană şi se cunoaşte şi limba engleză.

Articolul precedentAccident pe DN1, zona Nistoreşti-Comarnic. O persoană încarcerată!
Articolul următorAccident în centrul Ploieştiului. Victimă, un adolescent de 15 ani!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.