Bogan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat în urma votului din plenul Parlamentului României, care a dus la căderea Guvernului Dăncilă.

Liderul social-democraților prahoveni susține că trecerea moțiunii de cenzură a PNL nu va face decât să arunce România în haos.

”Rezultatul votului de astăzi din Parlament aruncă România în haos!

După guvernarea PSD, singura care a crescut economia României, care a fost aproape de fiecare dintre cetățenii acestei țări, ne aflăm acum în pragul unor mari probleme ce vor fi generate, din păcate, de căderea Guvernului Dăncilă.

Cu siguranță, vom asista, cu toții, la îndeplinirea “promisiunilor” făcute de liberali și de useriști, la aplicarea măsurilor pe care și le-au dorit oamenii lui Iohannis, prin vocea marelui “lider” Ludovic Orban: tăierea pensiilor, a salariilor și disponibilizarea angajaților din sistemul bugetar.

Partidul Social Democrat va merge mai departe și va demonstra că este o formațiune politică responsabilă, care luptă pentru ca românii să aibă un viitor mai bun!

O altă consecință directă a căderii Guvernului va fi influența negativă în rândul instituțiilor financiare internaționale, pentru că orice schimbare a echipei guvernamentale creează, automat, și un șoc la nivel economic.

Va urma o perioadă de criză, după ce, recent, Banca Mondială majorase prognoza de creștere a economiei românești, iar World Economic Forum promovase România pe locul 51 în topul celor mai competitive 141 de țări ale lumii”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova pe pagina personală de Facebook.