Ziua Armatei va fi marcată pe 25 octombrie la Ploieşti, prin ceremonii militare şi religioase, depuneri de coroane, defilare a trupelor terestre şi un survol cu avioane din cadrul aeroclubului de la Strejnic.

Vineri, timp de o oră, vor exista şi restricţii de trafic pe Bulevardul Independenţei, în apropierea Monumentului Vânătorilor de lângă Gara de Sud.

Evenimentele dedicate Zilei Armatei au început la Ploieşti încă de pe 14 octombrie, când a fost dat startul unor competiţii de fotbal şi tenis la Parcul Municipal Vest, în timp ce pe 22 octombrie, Cercul Militar a găzduit un simpozion pe aceeaşi temă. Ultimul antrenament general e programat joi, la Baza 2 Logistică “Valahia”, iar ceremoniile tradiţionale dedicate acestui eveniment vor avea loc vineri. Conform programului oficial, transmis de Prefectura Prahova, la ora 10.00 va avea loc constituirea dispozitivului la Monumentul Vânătorilor din faţa Gării de Sud. Tot atunci urmează să fie oprită şi circulaţia pe Bulevardul Independenţei, timp de o oră. Programul cuprinde intonarea imnului de stat, prezentarea onorului, serviciul religios, salutarea drapelului, alocuţiuni şi depuneri de coroane de flori şi se va încheia cu o defilare militară şi surol aerian cu avioane de la Aeroclubul “Gh. Bănciulescu”, au mai anuţat autorităţile.

Articolul precedent”Spioni printre vecini”! Primăria Ploiești caută 50 de polițiști locali voluntari
Articolul următorUn polițist și-a dat demisia după doar 20 de zile de la angajare la IPJ Prahova: “Nu vreau să mor din cauza indiferenței și incompetenței voastre!”
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.