Asociatia Together Romania deruleaza in perioada octombrie 2018 – februarie 2019 proiectul «NO BULLYING!» – actiuni integrate pentru prevenirea si combaterea fenomenului de bullying din liceele locale, cu suport financiar nerambursabil de la Fundatia Europeana de Tineret (EYF).

Proiectul se desfasoara in Campina si este o inițiativă locală de tineret care urmărește prevenirea si combaterea fenomenului de bullying, a căror victime sunt tineri din comunitatea locală, acordând o atenție deosebită elevilor cu oportunitati reduse (persoane cu handicap, minorități etnice, cu dificultati sociale si economice).

Pentru a urmări acest obiectiv, asociatia doreste implicarea autorităților locale, ONG-uri locale nonprofit, comunitatea și liceele locale, pentru a evalua, combate, recunoaște și preveni agresiunea fizica si verbala in randul elevilor. Principala activitate va fi organizarea a 5 sesiuni de informare in perioada noiembrie- decembrie 2018 pentru 100 de elevi, urmate de ateliere de lucru. Metodele utilizate pe intreg parcursul proiectului sunt metode de educatie non-formala.

Articolul precedentVIDEO| Percheziții în Prahova. Peste 300.000 de țigări de contrabandă, în valoare de 250.000 lei, în urma a 31 de percheziții domiciliare UPDATE
Articolul următorAccident grav la Comarnic! Femeie omorâtă în timp ce traversa DN1!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.