Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează luni o nouă campanie de donare de sânge la sediul instituției, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești.

Aproximativ 50 de angajați ai DGASPC Prahova, din cadrul instituțiilor, dar și din centrele de tip rezidențiat, vor fi participa luni la campania de donare de sânge.

Acțiunea de voluntariat face parte din campania „Dă o șansă vieții”. „Acest eveniment reprezintă o continuare a tradiției deja existente ca urmare a parteneriatului încheiat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești în scopul încurajării speranței la viață prin donarea de sânge pentru persoanele aflate în nevoie”, a anunțat DGASPC Prahova.

Articolul precedentUPDATE Accident mortal pe DN 1B, în zona localității Valea Călugărească: Un TIR a intrat într-o farmacie
Articolul următorCarambol pe DN1, la Românești. Trafic restricționat
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.