Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti lansează o campanie umanitară inedită. Instituţia de cultură a demarat o strângere de cizmuliţe şi mănuşi pentru copii, iar obiectele vestimentare vor ajunge la micuţii din familiile defavorizate.

“Începând cu data de 20 noiembrie, Teatrul „Toma Caragiu” lansează campania umanitară „MÂINI ȘI PICIORUȘE CALDE” – DONEAZĂ MĂNUȘI ȘI CIZMULIȚE PENTRU COPIII NEVOIAȘI!

Prin această campanie, ne propunem să strângem, din donații, încălțăminte pentru anotimpul rece și mănuși pe care le vom dărui micuților din familii lipsite de posibilități materiale.

Donațiile pot fi aduse zilnic, în perioada 20 noiembrie – 20 decembrie, la Teatrul de Animație „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenței nr. 14.   Vă invităm să sprijiniți campania umanitară „MÂINI ȘI PICIORUȘE CALDE”  și să ne ajutați să le dăruim celor mici lucruri utile și adecvate, care i-ar putea ajuta să treacă mai ușor de frigul iernii!”, este anunţul Teatrului.

Instituţie de cultură nu este la prima campanie de acest gen. În vară, tot la sediul teatrului s-au strâns ghiozdane echipate cu rechizite care au ajuns tot la familiile nevoiaşe.

Articolul precedentPloieşteancă, dată în urmărire internațională, reţinută în Prahova pentru a fi extrădată în Marea Britanie
Articolul următorO călugăriță din Timiș, găsită de salvamontiști în prag de hipotermie în munții Bucegi
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.