Școala de Meserii Concordia din Prahova, locul în care copiii abandonați de familii sunt învățați diverse meserii, a primit 300.000 de euro din partea Austriei. Copiii au fost vizitați  de Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz.

Școala de Meserii Concordia din cadrul Centrului Austriac pentru Educație și Formare Profesională Concordia a primit vizita Cancelarului Austriei,  Sebastian Kurz, a Ambasadorului Austriei la București, Excelența Sa Isabel Rauscher, și a Primarului Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, care au fost întâmpinați de Ulla Konrad și Părintele Markus Inama SJ, Membrii Consiliului de Conducere al Concordia Proiecte Sociale.

Tinerii elevi ai Școlii de Meserii au întâmpinat invitații cu tradiționala pâine cu sare, iar copiii din corul Concordia au pregătit colinde pentru acestă zi din preajma Crăciunului.

Domnul Cancelar Sebastian Kurz se află la a treia vizită în Concordia, iar acest lucru responsabilizează echipa Concordiei să continue pe acest drum.

Vizita de astăzi a venit în sprijinul proiectelor Organizației Umanitare Concordia printr-un suport financiar de 300.000 de euro din partea Republicii Austria pentru programele Școlii de Meserii Concordia, o direcție a învățământului preuniversitar pe care Concordia o susține și de care România are atâta nevoie de dezvoltare.

 

Articolul precedentPoliția Prahova vinde prin licitație publică cinci câini de serviciu
Articolul următorSINAIA: Drumul spre Cota 1400 a fost închis, marți dimineață
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.