Veolia Energie Prahova a transmis, marți, o informare privind  încheierea sezonului de încălzire 2018 – 2019 începând cu data de 30 aprilie, întrucât au fost îndeplinite condițiile legale pentru oprirea furnizării căldurii în sistem centralizat.

“În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti. În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 și 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mail [email protected] sau Biroul Relații Clienți din str.Gheorghe Doja nr.154A”, se arată în comunicatul transmis, marți dimineață, de reprezentanții companiei.

 

Articolul precedentIntervenție a salvamontiștilor spre Cascada Urlătoarea. Un turist a leșinat
Articolul următorCod portocaliu de vreme severă imediată în Prahova
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.