Castelul “Iulia Hasdeu” din Câmpina, te așteaptă la “Noaptea Muzeelor”. Sute de muzee din țară vor putea fi vizitate,gratuit,  sâmbătă spre duminică (19-20 mai) în cadrul evenimentului “Noaptea muzeelor”.

Printre muzeele participante se numără și Muzeul Memorial “B.P. Hasdeu” de la Câmpina.

Astfel, Castelul Iuliei Hasdeu va fi deschis, în afara programului obișnuit, între orele 17.00 – 1.00, iar intrarea este liberă.

La Castelul Hasdeu, ghidajul va fi asigurat de directorul muzeului – Jenica Tabacu  și de muzeograful Dragoș Stanciu.

Castelul “Iulia Hasdeu” din Câmpina, te așteaptă la “Noaptea Muzeelor”. Nu va fi organizat un program special în “Noaptea Muzeelor” și asta pentru că spațiul este destul de mic în incinta Castelului, iar organizarea unui eveniment ar însemna blocarea acestui spațiu.

În 2017, la “Noaptea Muzeelor”, Castelul Iuliei a avut aproximativ 900 de vizitatori.

Castelul “Iulia Hasdeu” din Câmpina, te așteaptă la “Noaptea Muzeelor”. “Noaptea Muzeelor” este un eveniment patronat de Consiliul Europei și UNESCO și la care participă peste 3.000 de muzee din Europa.

Articolul precedentDouă fetițe din Ploiești, în finala de la Mamaia Copiilor
Articolul următorFaza județeană a concursului “Desenăm, ne jucăm, circulație învățăm”!
Ziarist cu o experientă de peste 25 de ani. O cariera in care a trecut prin presa scrisa,radio,televiziune (moderator al mai multor talk show-uri la posturi de televiziune din Ploiesti) si o vasta experienta in presa online.